ΑρχικήΔελτία τύπουΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΕΒΕΝΗ 06.12.2023

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΕΒΕΝΗ 06.12.2023

Για ακόμη μια φορά η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συμπορευόμενη με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, εκπροσωπώντας τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους του Νομού.

Στην συγκέντρωση, το “παρών” έδωσαν εκπρόσωποι των σωματείων μελών της ΟΕΒΕΝΗ, διατρανώνοντας την αντίθεση τους στην πολιτική της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων ελεύθερων επαγγελματιών.

Είπαν ένα ηχηρό ΟΧΙ στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση και που στόχο έχει την καταστροφή των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ζήτησαν την άμεση απόσυρση του.

Οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες έχουν δικαίωμα σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Το ζήτημα της φοροδιαφυγής αποτελεί ένα σύνθετο πρόβλημα και απαιτεί ένα διευρυμένο διάλογο που να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα