Χαιρετισμός Προέδρου ΟΕΒΕΝΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση σας καλωσορίζουμε στο νέο αναβαθμισμένο ιστότοπο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.), που φιλοδοξεί να περάσει σε μια νέα ψηφιακή εποχή επικοινωνίας και πληροφόρησης δίνοντας έτσι την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης, δημιουργώντας παράλληλα έναν δίαυλο επικοινωνίας που στόχο έχει την καλλιέργεια και την διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στους κλάδους των μικρομεσαίων επαγγελματιών.

Μέσω της ιστοσελίδας έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε άμεσα για τις δράσεις της Ομοσπονδίας, να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις πάνω σε προγράμματα αλλά και ανακοινώσεις που θα αναρτώνται για φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, όπως επίσης να παρακολουθήσετε φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις αλλά και από το κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Το παρόν μέσον επικοινωνίας  εμπλουτίζεται όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται δημιουργώντας με τα μέλη της, με τους επαγγελματοβιοτέχνες και με το ευρύ κοινό, ένα πλέγμα συνοχής και συνεργασίας ξεπερνώντας τις αποστάσεις.

Καλή περιήγηση.  

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.

Λεκάκης Ι. Χαράλαμπος