ΑρχικήΔελτία τύπουΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΕΒΕΝΗ 22.11.2023

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΕΒΕΝΗ 22.11.2023

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 συμπορευόμενη με τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του Ηρακλείου.

Στην συγκέντρωση, το “παρών” έδωσε πλήθος εκπροσώπων των σωματείων μελών της ΟΕΒΕΝΗ, διατρανώνοντας την αντίθεση τους στην πολιτική της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων ελεύθερων επαγγελματιών.

Είπαν ένα ηχηρό ΟΧΙ στη στοχοποίηση και τον αφανισμό των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ζήτησαν:

  • Την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ  του νέου σχεδίου νόμου από το Υπουργείο Οικονομικών, εκφράζοντας την έντονη αντίδραση τους στα εξαγγελθέντα φορολογικά μέτρα. 
  • Τη συζήτηση από  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ με όλους τους κοινωνικούς εταίρους.
  • Ένα ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ όπου ο καθένας θα συνεισφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του και
  • Τη ΣΤΗΡΙΞΗ των μικρομεσαίων ελεύθερων επαγγελματιών.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, μέλη του Προεδρείου της ΟΕΒΕΝΗ, του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, των Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων και των Επιμελητηρίων, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ζάχαρη, όπου του επέδωσαν ψήφισμα με τα παραπάνω αιτήματα, ζητώντας τη συμβολή

της Περιφέρειας στην ικανοποίηση τους και την προώθησή τους, στην κυβέρνηση.

Με εκτίμηση

Για την ΟΕΒΕΝΗ,

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα