ΑρχικήΑνακοινώσειςΠαράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης 2ης φάσης του μέτρου ''Μεταφορικό Ισοδύναμο(Μ.Ι.) επιχειρήσεων''.

Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης 2ης φάσης του μέτρου ”Μεταφορικό Ισοδύναμο(Μ.Ι.) επιχειρήσεων”.

Επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά Γεώργιο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκη Εμμανουήλ, απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου με αίτημα την παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης 2ης φάσης 2022 του μέτρου ”Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων”.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όρισε την έναρξη υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης, για τη δεύτερη (2η) φάση 2022 του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων», την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων, την 31η Αυγούστου 2023 ημέρα Πέμπτη.

Οι υποχρεώσεις που οφείλουν να διεκπεραιωθούν, καθώς και νέες που προκύπτουν, έως και την 31η Αυγούστου 2023, είναι τόσο η τελική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, όσο πλέον και η καταχώρηση των υποψηφίων στους τοπικούς αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, ένεκα επικείμενων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών μέσω ηλεκτρονικής πύλης του Υπουργείου Εσωτερικών. Ένα, ναι μεν, άλμα προς την ψηφιακή εποχή αλλά που εγκαθιστά επιπρόσθετο φόρτο στις ήδη επιβαρυμένες εργασίες των Φοροτεχνικών.

Κύριοι,

Αναλογιζόμενοι λοιπόν τον ήδη μεγάλο όγκο υποχρεώσεων που συσσωρεύονται μέχρι τέλος του παρόντος μήνα, ζητούμε την άμεση παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τη δεύτερη (2η) φάση 2022, του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο (Μ.Ι.) επιχειρήσεων», τουλάχιστον μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Για την ΟΕΒΕΝΗ,

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                      ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα