ΑρχικήΔελτία τύπουΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) κ. Χαράλαμπος Λεκάκης μαζί με την κα Ιωάννα Αμερίδου, Ιατρό Νευρολόγο και τον πρώην Πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΗ κ. Σφυρή Εμμανουήλ, σήμερα το πρωί, παρέδωσαν με ιδιαίτερη συγκίνηση στους κ.κ. πατέρες Δραμητινό Κωνσταντίνο και Γεώργιο Πατουχάκη, δωροεπιταγές, ύψους 1650€, από τα S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, προκειμένου την αγορά τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου.

Τόσο με την οικονομική προσφορά της ίδιας της ΟΕΒΕΝΗ αλλά και όλων όσων παρευρέθηκαν και τίμησαν την φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Απριλίου 2024, στις αίθουσες του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ) με θέμα «Πηλός, Τέχνη και Αλτρουισμός για το Πάσχα 2024», κατάφερε να ολοκληρωθεί αυτή η πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Η ΟΕΒΕΝΗ χρόνια τώρα, βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται, δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα αποδεικνύει εμπράκτως τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα με κάθε δυνατό τρόπο και με κυρίαρχο αίσθημα αυτό της βοήθειας και της προσφοράς.

Για την ΟΕΒΕΝΗ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                     ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα