ΑρχικήΔελτία τύπουΟΕΒΕΝΗ: Χαριστική βολή η λήψη μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα σε αυτή την δύσκολη...

ΟΕΒΕΝΗ: Χαριστική βολή η λήψη μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα σε αυτή την δύσκολη εποχή για τις επισιτιστικές επιχειρήσεις

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) με αφορμή τους αυστηρούς ελέγχους που διενεργήθηκαν και τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε καταστήματα εστίασης στην πόλη μας,  τάσσεται υπέρ των επαγγελματιών του κλάδου Επισιτισμού και Διασκέδασης.

Τα μέτρα που σκοπό έχουν την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωναϊού έχουν εφαρμοστεί από την πλειοψηφία των επαγγελματιών.

Η λήψη μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα σε αυτή την δύσκολη εποχή που οι επισιτιστικές επιχειρήσεις έχουν μπει σε μία  περίοδο αναδιοργάνωσης, ψάχνοντας την ιδανική λύση για την επιβίωση τους, θα αποτελέσει τη  χαριστική βολή οδηγώντας σε περισσότερα λουκέτα και αύξηση της ανεργίας.

 Η ΟΕΒΕΝΗ καλεί τους επιχειρηματίες να σεβαστούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει τεθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και την πολιτεία να διενεργεί  προληπτικούς και όχι τιμωρητικούς – εισπρακτικούς ελέγχους.

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα