ΑρχικήΔελτία τύπουΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - "ΠΗΛΟΣ - ΤΕΧΝΗ & ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2024"

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – “ΠΗΛΟΣ – ΤΕΧΝΗ & ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2024”

Με μεγάλη επιτυχία και κυρίαρχο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση τέχνης με θέμα «Πηλός, Τέχνη και Αλτρουισμός για το Πάσχα 2024», της κας Ιωάννας Αμερίδου, Ιατρού Νευρολόγου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 27 και 28 Απριλίου 2024, στις αίθουσες του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ) όπου παραχωρήθηκαν, άνευ τιμήματος, για τον σκοπό αυτό. Την αφιλοκερδή μουσική προσφορά του παρείχε ο καταξιωμένος Κρητικός καλλιτέχνης κος Βασίλης Σταυρακάκης με το συγκρότημα του.

Εκθέματα που δημιουργήθηκαν με αγάπη και μεράκι, τόσο από την ίδια την κα Αμερίδου όσο και από αξιόλογες κυρίες που με δοτικότητα και ανιδιοτέλεια προσέφεραν τις δημιουργίες τους με μοναδικό απώτερο και ιερό σκοπό, όλα τα έσοδα αυτών να διατεθούν για την ενίσχυση των συσσιτίων της ενορίας της Αγίας Τριάδας Ηρακλείου.

Η ΟΕΒΕΝΗ διαχρονικά, έχει αποδείξει εμπράκτως τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, όπου με βαθύ το αίσθημα της βοήθειας και της προσφοράς βρίσκεται πάντα δίπλα σε προσπάθειες που στόχο έχουν τη στήριξη συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Για την ΟΕΒΕΝΗ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                     ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα