ΑρχικήΔελτία τύπουΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΕΒΕΝΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΕΒΕΝΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας  Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)  που διεξήχθησαν εχθές, Τετάρτη 03 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Βασιλείου Πατρικίου 11, Ηράκλειο), παρουσία των εκλεγμένων αντιπροσώπων των σωματείων μελών της. Τη Γενική Συνέλευση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (ΕΒΕΗ), κ. Αλιφιεράκης Εμμανουήλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, εκτενής αναφορά έγινε στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε και κατόπιν ψηφοφορίας, η Γενική Συνέλευση, ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, απαλλάσσοντας το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για το έτος 2023.

Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε τόσο από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκη όσο και από παρευρισκόμενους εκλεγμένους αντιπροσώπους, σε θέματα που αφορούν άμεσα όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες όπως είναι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με όλες τις αλλαγές που επέφερε η ψήφιση του, η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και πόσο επιζήμια είναι για όλο τον πληθυσμό της Κρήτης αλλά και για την έλλειψη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού.

Τέλος, η διοίκηση της Ομοσπονδίας, δεσμεύθηκε να δοθεί έμφαση στα ανωτέρω ζητήματα, ορίζοντας τα ως προτεραιότητα της για τη νέα χρονιά που ήδη διανύεται.

Για την ΟΕΒΕΝΗ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΛΕΚΑΚΗΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                   ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Ε. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε επίσεις

Σχετικά Άρθρα