ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                       

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) στο καφέ «Μαρίνα» παρουσία πλήθους Προέδρων και Αντιπροσώπων των Σωματείων – Μελών της.

Το «παρών» επίσης έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κος Κουκιαδάκης ο Δήμαρχος Βιάννου κος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Αλιφιεράκης και κ. Φασουλάκης και κ. Σφυρής αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κος Καρτέρης, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Υπαξιωματικών κος Καρακούδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Κουμαντάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κος Βοργιάς, ο Πρόεδρος των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ κος Τσαγκαράκης και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Δαγκωνάκης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Χαράλαμπος Λεκάκης απηύθυνε ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία ενώ παράλληλα τόνισε πως η Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα, να ενισχύσει κάθε καινοτόμο προσπάθεια και να παραμείνει αρωγός στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου κος Χρήστος Κουζούλογλου, ο οποίος έτυχε το φλουρί και έλαβε ένα Αγιοκωνσταντινάτο μαζί με ευχές για καλή χρονιά. 

Για την ΟΕΒΕΝΗ

 0027

 0048

 

 0037

 0045

 0008