ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/1/2018 η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) όπου οι παρευρισκόμενοι παρά τους δύσκολους καιρούς αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ειρήνη και ανάπτυξη της Μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής, Πρόεδροι των Σωματείων Μελών αλλά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κος Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος κος Ινιωτάκης, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Αλιφιεράκης και κ. Φασουλάκης και Φραγκάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΑΚ κος Σισαμάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Κουμαντάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κος Βοργιάς, ο Δήμαρχος Βιάννου κος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ κος Τσαγκαράκης και οι πρώην Πρόεδροι της ΟΕΒΕΝΗ κ. Μαρκογιαννάκης, Δαγκωνάκης και Σφυρής.

Την πίτα ευλόγησε και φέτος ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Χαράλαμπος Λεκάκης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.