ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) πραγματοποίησε μια επιτυχημένη συναυλία στο πραγματικά κατάμεστο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» με τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλο.

Η συναυλία, εκτός του έντονου καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος που παρουσίασε, είχε και κοινωνικό χαρακτήρα καθώς μέρος από τα έσοδα, θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά τροφίμων προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της Διακονίας Αγάπης – μιας δράσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, τραγούδησε παλιές καλές επιτυχίες, συμμετέχοντας με κέφι και ζωντάνια ξεχνώντας για λίγο την κρίση και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Η ΟΕΒΕΝΗ ευχαριστεί θερμά την επιτροπή διοργάνωσης της συναυλίας και τον κ. Θανάση Ξυστράκη, που εργάστηκαν εντατικά για την επιτυχία της βραδιάς, τους συναδέλφους επαγγελματίες, τα σωματεία/συλλόγους καθώς και όλους τους πολίτες για την στήριξη και την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές χορηγούς επικοινωνίας (Λάμψη fm 92,9- Kritifm 100,3- Κρητόραμα 97,9- Music club 105.8- Kiss fm 96.1- Alpha news 106.2- ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1- Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87.6- Ρυθμός 104,5- Athleticradio 104,2) που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δημοσιοποίηση της εκδήλωσης, τον Μέγα Χορηγό – την εταιρία Κουβίδης, τους χορηγούς Επαγγελματοβιοτέχνες και Εμπόρους, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η ανταπόκριση όλων απέδειξε, πως τίποτα «σπουδαίο» δεν γίνεται «αν δεν ενώσουμε χέρια και δυνάμεις».

DSC8518DSC8635