Συνάντηση ΟΕΒΕΝΗ με Βουλευτές Ηρακλείου

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα Δευτέρα 2-11-2015 με τους εκλεγμένους Βουλευτές  του νομού.

Στα πλαίσια της συνάντησηςσυζητήθηκαν θέματα που απασχολούν έντονα τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα, οι ρυθμίσεις των οφειλών προς το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία και η ρευστότητα των επιχειρήσεων. Στη βάση αυτή κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων  και στην κοινή δράση των βουλευτών του Νομού για να προωθηθούν οι προτεινόμενες λύσεις και να στηριχθούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις πριν να είναι αργά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαρδάκης, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κ. Κεγκέρογλου, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Αυγενάκης και εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Μιχελογιαννάκη, κ. Ηγουμενίδη, κ. Συντυχάκη και κ. Δανέλλη.

Για την ΟΕΒΕΝΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ