ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-3-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους υπέβαλλε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) κ. Μανόλης Σφυρής με επιστολή του προς τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Λυδατάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ, καλώντας τους να την κάνουν αποδεκτή.

Συγχρόνως προτείνει στα μέλη του Δ.Σ. να συνεδριάσουν την Τετάρτη 3-4-2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου την εκλογή νέου Προέδρου και την ανασύσταση του Προεδρείου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Με επίσημη επιστολή του προς τους τοπικούς άρχοντες, τους Διευθυντές διαφόρων οργανισμών, τα μέλη του Δ.Σ., τους Πρόεδρους τα Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών της ΟΕΒΕΝΗ, συνδικαλιστικούς φορείς και τα ΜΜΕ τους ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχε μαζί τους στο διάστημα της 5ετούς θητείας του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά θα τους αναφέρει όλους στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει σήμερα στις 11.30 π.μ. στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΗ (Βλαστών 10 & 1770) Παλιό Ιπποκράτειο.

Με εκτίμηση

Για την ΟΕΒΕΝΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΦΥΡΗΣ Ι. ΜΑΝΟΛΗΣ                                           ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ