ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε μία λιτή και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 14/1/2013, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου στα γραφεία της, όπου παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και οι Πρόεδροι των Σωματείων Μελών της.

Κατά την διάρκεια της τελετήςοιπαρευρισκόμενοιαντάλλαξαν ευχές για ένα καλύτερο, ειρηνικό και πιο δημιουργικό έτος για την επιχειρηματικότητα.  Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων κ. Μεταξάκης Αθανάσιος ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίοςκαι την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Αλιφιεράκης, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ κ. Ματθαιακάκης, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων ΤΣΑ κ. Παντερής, ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου και πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Δαγκωνάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Κουμαντάκης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βαρδάκης.