ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΙΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

                                                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με τις Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας είχε ο Πρόεδρος κ. Σφυρής Μανόλης στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας, σήμερα Πέμπτη 17 Μαΐου 2012.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο, την Κρήτη, την Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς επίσης και οι δυνατότητες διεκδίκησης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας και όχι μόνο.

Παρουσιάσαμε το προφίλ της Ομοσπονδίας μας και εξηγήσαμε στις γυναίκες επιχειρηματίες τη δομή του συνδικαλιστικού κινήματος με τη συμμετοχή και τη δράση μας, σε όλα τα επίπεδα διεκδίκησης των προβλημάτων μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρέσβειρα Γυναικείας  Επιχειρηματικότητας Ελλάδας κ. Μαρία Πιτσικάκη, η Πρέσβειρα της Σουηδίας UllaLisa Thorden, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας κ. Τριακοσάρη – Σουλτάνη Δέσποινα, η Γραμματέας κ. Τσαλταμπάση Αποστολίνα, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Φανή Μεϊμαρίδου, η Πρόεδρος του Γυναικείου Αγροτικού συνεταιρισμού Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωαννίδου Δέσποινα και η Έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Καραγιάννη Ευγενία.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας κ. Τριακοσάρη δώρισε στον Πρόεδρο κ. Σφυρή, ένα βιβλίο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης για την Αλεξανδρούπολη.

 

   Με εκτίμηση

    Για την ΟΕΒΕΝΗ

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ

 

                   ΣΦΥΡΗΣ Ι. ΜΑΝΟΛΗΣ                                              ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ