ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

O Πρόεδρος, η επιτροπή διοργάνωσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρών και όλες τις επιχειρήσεις – χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά συνέβαλαν στην επιτυχία της συναυλίας με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Νίκο Πορτοκάλογλου η οποία διοργανώθηκε προκειμένου να στηριχθούν και να ενισχυθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας.

Επίσης ιδιαιτέρως καθοριστική για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, υπήρξε η στήριξη της Περιφέρεις Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για όλους είναι πολλές, η αλληλεγγύη και η συνεργασία των μελών της κοινωνίας μας αναδεικνύονται ως μέγιστα αγαθά.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους:

Μέγας Χορηγός

Πρατήρια Ενέργειας και σύγχρονων υπηρεσιών SAMOLIS

Ασημένιοι Χορηγοί

AVLIRestaurantΜάλια, HellenicAloe, SecurityFors, Μαρία Στυλ. Τσιγώνη, ΕλαιώναςΑνδρουλάκη,Art Graphix.

Χορηγοί- Υποστηρικτές

TecnogateΚαρουζάκης, NOBLE Θειακάκης, Φροντιστήριο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ENERGYSPORTbyVERTOUDOS, Ψητοπωλείο Ο,τι θες, Τυπογραφείο ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ, STUDIOMANIOROS

Χορηγοί

ΚΕΚ ΑΝΕΛΙΞΙΣ, ΣΕΥΦΑΝΗ, CHOPCHOP, ACTFL Λεκάκης - Φλουρής, BUTCHERLAB, Ηλεκτρολογείο αυτ/των ΘΕΟΔΟΣΗΣ, Prezassa, Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Ζαιμάκης Δημήτρης, Θερμουδραυλικά έργα Δαριβιανάκης Ηρακλής, αρτοποιία Σταματάκης, ΚΕΚ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ, Υδραυλικά είδη Ανδρεαδάκης, ALIKON, Ξυλουργικές εφαρμογές Μιχ. Τσαγκαράκης, Εμπορία χρωμάτων Μπαλούρδου, Έπιπλο Υιοί Μ. Κουζούλογλου Ο.Ε., CRETAAUTOLINE Αυγουστάκης - Σμυρνάκης, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Χνάρης, HOTELOLYMPIC, ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΥΔΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας

CRETAΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, CRETA24.GR, KISS 961, MUSICCLUB 105.8 και ALPHANEWS 106.2

 

 

GMD 0363

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΕΚ

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ και εκτιμώντας την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αποφάσισε να συμμετέχει στην πανεθνική ημέρα δράσης και κινητοποίησης (Τετάρτη 30 Μαΐου) σε συνεννόηση και συμπόρευση με τους φορείς της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» (Εργατικό κέντρο, Επιμελητήρια, ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί φορείς, πρωτογενής τομέας, εμπορικός σύλλογος,- πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κλπ).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση & συναυλία διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 30/5/2018 στις 8 το πρωί στη λεωφόρο Κνωσού, έξω από την Εφορία Ηρακλείου αντιδρώντας στα μέτρα που πλήττουν όχι μόνο την επιχειρηματικότητα αλλά ολόκληρη την κοινωνία. (πλειστηριασμοί, υπερφορολόγηση, έλλειψη ρευστότητας, νέες περικοπές μισθών και συντάξεων).

Είναι υποχρέωση όλων να αντιδράσουμε.

                                           Για την ΟΕΒΕΝΗ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/1/2018 η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) όπου οι παρευρισκόμενοι παρά τους δύσκολους καιρούς αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ειρήνη και ανάπτυξη της Μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ., της Ελεγκτικής Επιτροπής, Πρόεδροι των Σωματείων Μελών αλλά και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κος Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος κος Ινιωτάκης, ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Αλιφιεράκης και κ. Φασουλάκης και Φραγκάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΑΚ κος Σισαμάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Κουμαντάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κος Βοργιάς, ο Δήμαρχος Βιάννου κος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ κος Τσαγκαράκης και οι πρώην Πρόεδροι της ΟΕΒΕΝΗ κ. Μαρκογιαννάκης, Δαγκωνάκης και Σφυρής.

Την πίτα ευλόγησε και φέτος ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κος Χαράλαμπος Λεκάκης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.